Parcare

Complexul pune la dipoziția vizitatorilor 113 locuri de parcare, din care de 39 de locuri în parcarea cu barieră și plată în dreptul porții de acces de pe strada Țiglari și de 74 de locuri de parcare, situate pe străzile Lacul lui Binder și Zidarilor.

Parcarea cu plată este funcțională doar în perioada în care complexul este deschis. De la 01 noiembrie până la deschiderea sezonului (în funcţie de condiţiile atmosferice), parcarea funcționează fără plată. Accesul autovehiculelor în parcare este condiționat de ridicarea tichetul cu codul de bare de la bariera din dreptul intrării.

În incinta parcării este obligatorie respectarea regulilor, semnelor și marcajelor de circulație precum și indicațiile personalului complexului.

Metode de plată

NU există posibilitatea achitării cu numerar.

Plata se poate face la prin intermediul unui  card bancar la automatul de plată situat la ieșirea din parcare, în baza tichetului primit la intrare sau prin aplicația mobilPay Wallet care poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Plata se mai poate face de asemenea prin SMS la numărul 7530 cu textul BINDER01 NR TICHET. După validarea plății, parcarea trebuie eliberată într-un interval de 10 minute.

Evenimente

La cererea celor interesați Complexul de agrement Lacul lui Binder poate găzdui diverse evenimente sau manifestări sportive organizate.

Taxa eveniment sportiv 100 lei / oră.

În toamna anului 2021, complexul a găzduit prima ediție a BINDER LAKE TRIATHLON, organizat de Asociația Club Sportiv ARIA pentru Sport.

În cadrul competiției s-au desfășurat probe de natație, ciclism și alergare la care au participat  peste 150 de concurenți. S-a înotat în lacul lui Binder, s-a pedalat pe o distanță de 20 km pe străzile str. Țiglari, str. Deventer și str. Tomis, după care s-a ieșit din oraș pe un traseu offroad, iar la revenire s-au alergat cei 5 km pe aleile de promenadă din jurul lacului lui Binder.

Loc de joacă pe plajă

În zona de plajă cu nisip a fost amplasat un loc de joacă pentru copii cu diverse echipamente și parcursuri, pe categorii de vârstă, care poate fi utilizat de copiii cu vârsta între 1 an și 14 ani. Locul de joacă poate fi utilizat cu respectarea instrucțiunilor și recomandărilor afișate.

Tot în zona de plajă au fost amenajate și două terenuri de volei pe nisip.

Pescuit sportiv

În cadrul Complexului de agrement Lacul lui Binder din Sibiu este posibilă practicarea contra cost a pescuitului sportiv.

Pentru pasionații de pescuit sportiv, complexul de agrement este deschis dimineața devreme și seara. Pentru a evita atingerea cablurilor de tracțiune a instalațiilor de cablu, este permis doar pescuitul „la plută”, fiind interzisă orice altă modalitate de pescuit care presupune aruncarea la distanță.

Bar și terasă

În cadrul Pavilionului Multifuncțional au fost create spații ce vor fi închiriate persoanelor interesate, în vederea  amenajării unui bar cu terasă, unde se pot savura diverse băuturi și de unde se poate urmări spectacolul oferit de pasionații de sporturi nautice.

De pe terasele complexului vă puteți bucura de mult soare, alături de prieteni și familie.